НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
КРУПАЊ - БАЗА ЗА СПОРТИСТЕ

Крупањ – база за  спортисте

Крупањ је место где  у летњој туристичкој сезони највише бораве спортисти. Изузетни услови за припреме спортских екипа за наредну спортску сезону разлог су што у Крупањ долазе спортисти из Србије, али из Републике Српске и Црне Горе.

Фудбалери  Дрине из Великог Зворика са успехом су завршили десетодневне припреме, у за њих већ старој бази, у Крупњу.

            Зворнички фудбалери после успеха у прошлом првенству и повратка у премијер лигу поново по традицији у нову сезону крећу из Крупња.

По речима шефа струке Драгана Мићића, некадашњег фудбалера Црвене Звезде, првотимци су за њих увек најтежи део припрема одрадили изванредно и направили добру основу за даљи рад и напредовање. Није желео никога посебно да истиче, јер у овој фази сви стартују равноправно и на њима је да се у наредном периоду што више намећу својим радом и залагањем.

За време боравка у Крупњу фудбалери Дрине су одиграли и једну контролну утакмицу где су наступили сви фудбалери, а побеђен је напредак из Шепка са 4:0. Како нам рече Света Вукашиновић, некадашњи првотимац, Дрина  очекује да у наредном првенству  заузме место у средини табеле.

 Осим фудбалере ту су и одбојкаши.

 Одбојкашки клуб Кикинда из Кикинде налази се на седмодневним припремема у Крупњу.  Ради се о млађој селекцији 2000. Годиште и млађи, групу чини 17 дечака и 4 девојчице и 2 тренера..

   Према речима тренера  Милана Радосавчева у Крупњу у хотелу Гранд су наишли на топлу добродошлицу , услови за рад су им одлични, спортска хала са свим пратећим програмима пружа одличне услове за рад. Одмах по доласку упознали су се са представницима ОК Рађевац,одиграли су и прву пријатељску утакмицу.

 Иако  је Крупањ пре око два месеца прошао кроз један тежак период настао због великих поплава, први спортисти наговештавају да се  све полако враћа на старо и да ће Крупањ поново бити једно од најбољих места за припреме спортиста.