НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
УПОЗНАЈТЕ БЛАГО ПОДРИЊА

Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе

У Крупњу је протеклог викенда 09.09.2017. и 10.09.2017. одржана едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе у оквиру пројекта Упознајте благо Подриња. Прва од четири едукације одржана је са предавачима из света медија и туризма под покровитељством Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине, Министарства трговине, туризма и телекомуникација као и продукцијске куће No limit.

Поздравну реч одржао је Томислав Арнаутовић директор Регионалне развојене агенције Подриња, Подгорине и Рађевине као и заменик председника општине Крупањ Предраг Радић. Предавачи су били мр Светлана Зрилић – новинар РТС-а, др Снежана Штетић – професор са Високе туристичке школе, Миланка Цветковић – председник удружења Туризам и манифестације Србија, Милоје Остојић – Туристичка организација Ивањице(маркетинг менаџер Нушићијаде), Павле Ђукић – менаџер за домаће тржиште у Туристичкој организацији Србије.

Представници Туристичко-спортске организације Крупањ присуствовали су едукацији заједно са координаторима пројекта „600 година од првог помена Крупња“. Такође едукацији су присуствовали су Удружење грђана „Печурка“ и представници локалне самоуправе.