НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
САЈАМ У БИЈЕЉИНИ

 

У петак и суботу, 12. и 13. маја 2017. Године у хотелу „Дрина“ у Бијељини одржан је јубиларни 10. Сајам туризма и гастрокултуре. Организатор овог сајма је Туристичка организација града Бијељине, уз подршку Министарства трговине и туризма Владе Републике Српске.

  Као и претходних година учешће на сајму узела је Туристичка организација општине Крупањ, која је представила туристичку понуду нашег краја и најавила предстојећа дешавања и манифестације које ће се одржати ове године. Сарадња између наших туристичких организација је успешно настављена, према речима директора Туристичке организације Крупња, Александра Петровића, а у наредном периоду биће проширена  и остварена сарадња са Музејом Семберије чији ће представници у наредном периоду посетити на шу општину. Захвалност за учешће на сајму и проширењу сарадње изразио је и министар Предраг Глухаковић, при посети нашем штанду.

    Изузетно добра организација сајма и пријем  гостију од стране наших домаћина из Туристичке организације града Бијељине је добар знак да ће у наредном периоду сарадња бити још боља и већа.

 

ТОК