НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
ПАРТНЕРСТВО ЗА БУДУЋНОСТ

 

           У Тршићу 5. децембра одржана је завршна радионица у оквиру пројекта „Упознајмо благо Подриња“ чија је тема развој туризма. Скуп је одржан у прелепом простору Образовног Центра, а у организацији Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине. У културно уметничком програму наступили су представници КУД „Караџић“ из Лознице.

 Догађају су присуствовали представници локалних самоуправа Лознице, Крупња, Малог Зворника, Љубовије,Богатића и Осечине као и представници туристичких организација из ових општина. Испред општине Крупањ радионици је присуствовао Председник  општине Крупањ, Иван Исаиловић, Директор Туристичко –спортске организације општине Крупањ Александар Петровић и учесници претходне четири радионице запослени из ТСООК, као и представник цивилног сектора представник Удружења гљивара „Печурка“ Драган Грујић.

         Пројекат је финансирало министарство Трговине туризма и телекомуникација, укупна  вредност пројекта 1,2 милиона динара, партнер на пројекту била је продукцијска кућа „Но Лимит“ из Београда.  У оквиру пројекта урађен је промотивни туристички спот о регији. Сви учесници искористили су прилику да се захвале организатору и предавачима на стеченом знању на радионицама . Општи закључак пројекта је да је нужна сарадња за што квалитетнију и свеобухватнију туристичку понуду регије.

ТСООК