НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
Одржана манифестација Дани међаша

Одржана манифестација Дани међаш

У недељу.1. јула 2018.године, на Мачковом камену одржана је девета по реду туристичка манифестација „Дани Међаша“. Организатор манифестације је Туристичко-спортска организација општине Крупањ, а ове године манифестацију су помогле поред општине Крупањ и општине Љубовија и Мали Зворник.  Такмичења су одржана у косидби, народном вишебоју и кувању посног  пасуља. У косидби овогодишњи победник био је Петровић Слободан из Малог Зворника, друго место заузео је Петровић Небојша такође из малог Зворника док је треће место ове године био   Дивљаковић Митар из Кржаве.

У скоку у даљ победик је Самарџић Јордан,други је Пајић Немаља а трећи Ђорђић Александар. Камен је најдаље бацио Бошковић Драган, други је био Самарџић Јордан а тречи Живановић Милан.

Једна од најзанимљивијх дисциплина годинама уназад  је надвлачење конопца. Победницу су екипа „Откуд они заједно“ из Крупња и Осечине,друга је „Дрина“ из Љубовије а трећи су „Чамци“ из Брштице.

Најбољи пасуљ је спремила екипа  „Кркани“ из Крупња.

Сви победници по категоријама су добилили награде,медаље и пехаре, које су обезбедили спонзори. Награде су уручили директор ТСОК Александар Петровић, потпредседница општине Крупањ Весна Марјановић, председник општине Љубовија Милован  Ковачевић и председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић.

Организатор манифестације Туристичко-спортска организација општине Крупањ се захваљује свим учесницима, спозорима  и посетиоцима манифестације уз обећање да ће наредна јубиларна манифестација бити још боље организована.