НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
Годишње награде

 

          Туристичко-спортска организација општине Крупањ је  пре годину дана установила годишње награде за допринос у развоју туризма на територији општине Крупањ. Комисија за доделу награде ове године донела је одлуку да се награде додела на начин да:

Рађевско срце припадне „Обичајима Рађевине“, з аизузетан допринос развоју туризма који остварују снимаљем прилога из нашег места , који се емитују на националној телевизији. Награду је примила Добрила Пантелић

Рађевска малина отишла је у руке „Конаку Добри поток“, новоотвореном угоститељском објекту који је употпунио туристичку понуду општине Крупањ. Награду је примила власница конака Јована Васиљевић.

Рађевска шљива припала је фудбалском клубу „Рађевац“, који је у години историјског успеха , постизањем добрих резултата, промовише нашу општину у целој Србији. У име фудбалског признање је преузео председник Небојша Деспић.

          Награде је доделио директор ТСООК Младен Стефановић, који се овом приликом захвалио свима на постигнутим резултатима и пожелио срећу и успех у наступајућој години.

ТСООК